bit4coin cryptocurrency cadeaukaart nu te koop bij AKO

Amsterdam, 21 oktober 2019, de cryptocurrency cadeaukaarten van bit4coin zijn vanaf vandaag te koop bij meer dan 80 high traffic winkels van AKO.

AKO is de eerste retailer in de wereld die een fysieke cryptocurrency cadeaukaart aanbiedt aan haar klanten en heeft bit4coin uitgekozen als partner om deze innovatieve cadeaukaart aan haar digitale waarde categorie toe te voegen. Met de bit4coin cryptocurrency cadeaukaart kan men eenvoudig en snel een pakketje cryptomunten zoals bitcoin, ethereum of een van de andere crypto's als cadeau geven of zelf verkrijgen.

Via het Nederlandse bedrijf bit4coin B.V. hebben sinds 2013 al meer dan 40.000 consumenten en bedrijven deze originele cadeaukaart gegeven, gebruikt om uitbetalingen te doen, maar ook gekocht om crypto's te verhandelen. "Bitcoin kan gezien worden als een store of value zoals goud. Wij zijn er trots op dat we ons product nu ook via AKO aanbieden. Onze klanten hebben de kaart cadeau gegeven voor geboortes, bruiloften of andere feestelijke gelegenheden" aldus Dolf Diederichsen, de CEO van bit4coin.
bit4coin is aangesloten bij de Branchevereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) en bij de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland (VBNL).

Lekkerland is de distributeur die de bit4coin cryptocurrency cadeaukaart recentelijk, als eerste binnen de markt heeft toegevoegd aan het E-value assortiment en doorlevert aan AKO. Volgens Jeroen de Fost, Business Unit Manager E-value, een interessante toevoeging. "Je merkt dat de aandacht voor cryptocurrency sterk toeneemt, naast bit4coin meldden andere partijen uit de sector zich ook bij ons. Bit4coin was van het begin af aan de partij die snel doorpakte en dan ook goed bij ons DNA past. Niet voor niets zijn we in een korte periode van intensieve samenwerking live bij een mooie keten"!

Sinds april 2019 is de bit4coin cryptocurrency cadeaukaart voor winkeliers eenvoudig via de eigen kassasystemen te verkopen door een technische integratie met Intersolve B.V.

De bit4coin cadeaukaart wordt geleverd als fysieke kaart (verpakt in een feestelijke envelop) waar men een waarde op kan laten zetten van tussen de €10 – €150. Vervolgens kan de ontvanger een account aanmaken bij bit4coin en zelf bepalen wanneer de koers van de bitcoin of andere crypto's gunstig is om de cadeaukaart in te wisselen. Totdat de bit4coin cadeaukaart ingewisseld wordt, staat de waarde ervan in euro's vast. Zo voorkom je onverwachte waarde schommelingen.

AKO

AKO BV is met 100 leeswinkels Nederland's grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. AKO-winkels zitten op alle high traffic locaties, zoals NS-stations, luchthavens, ziekenhuizen en de belangrijkste winkelstraten. Bij AKO BV werken er 700 medewerkers. Meer informatie: www.ako.nl

Lekkerland

Lekkerland is de specialist voor on-the-go consumptie. Lekkerland biedt innovatieve retailoplossingen, logistieke diensten op maat en een relevant, breed assortiment in zeven Europese landen. Hun visie is om "Your most convenient partner" voor hun klanten te zijn, de beste partner die ze zich kunnen wensen. Meer informatie: www.lekkerland.nl

comments powered by Disqus